Vegansk palak paneer
Servera med ris

Ingredienser
1st | Lök |
2st | Vitlöksklyftor |
1tsk | Garam masala |
1tsk | Spiskummin |
1tsk | Riven ingefära |
2påsar | Fryst spenat |
1burk | Havregrädde |
1tsk | Salt |
1tsk | Peppar |
1tsk | Gurkmeja |
1paket | Tofu |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Huvudrätter |
Specialkost | Äggfri Mjölkfri Vegan |
Säsong | Vardagsmat Sommar |
Svårighetsgrad | Lite krävande |
Tillredningstid | Över 60 min |
Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Stek tofun på panna och ställ åt sidan.
- Hacka och fräs lök i olja tillsammans med kryddorna (garam masala, spiskummin, ingefära).
- Tillsätt den frysta spenaten och värm till att den smälter.
- Häll i havregrädden och tillsätt de stekta tofubitarna, värm upp.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.