Crema Catalana
Aivan ihana jälkkäri!

Ainesosat
| 5dl | Kuohukermaa |
| 2dl | Täysmaitoa |
| 2kpl | Appelsiineja |
| 3kpl | Kanelitankoja |
| 3rkl | Maizena |
| 4kpl | Kananmunankeltuaista |
| Ruokosokeria |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Jälkiruoat Makeat leivonnaiset |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Mittaa kattilaan kerma, sokeri, kanelitangot ja1 dl maidosta.
- Sekoita toisessa astiassa 1 dl maitoa jamaizena.
- Raasta appelsiinien kuori kattilaan.
- Kiehauta seos ja lisää joukkoon ohuena nauhanamaizena-maitoseos.
- Keitä hetki koko ajan sekoittaen.
- Ota liedeltä sivuun ja lisää keltuaiset kokoajan sekoittaen.
- Anna jäähtyä.
- Laita vanukasta kippoihin.
- Ripottele päälle ruokosokeria.
- Karamellisoi ruokosokeri kaasupolttimella.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







