Porkkanakakku
Perinteinen porkkanakakku uudenlaisella kuorutteella.
Kakku | |
3kpl | Kananmunaa |
3dl | Sokeria |
1tl | Kanelia |
1tl | Vaniljasokeria |
1tl | Kardemummaa |
1mm | Suolaa |
3tl | Leivinjauhetta |
3dl | Erikoisvehnäjauhoja |
150g | Voita, sulatettua |
300g | Porkkanaa, hienoksi raastettua |
Kuorrute | |
200g | Tuorejuustoa |
50g | Voita, pehmeää |
1dl | Hienosokeria |
1kpl | Limen mehu |
- Kakku
- Aseta ilmakiertouuni 150 asteeseen.
- Vaahdota kananmunat ja sokeri.
- Sekoita muut kuivat ainekset hyvin erillisessä kulhossa.
- Sekoita yhteen kuivat ainekset, voi, sekä raastettu porkkana.
- Kaada seos voideltuun ja jauhottuun 24 cm:n kokoiseen irtopohjavuokaan.
- Laita uuniin n 55 minuutiksi, tarkista puutikulla, ettei kakku ole taikinainen keskeltä.
- Anna viiletä ja lisää kuorrute.
- Kuorrute
- Sekoita kaikki sähkövatkaimella ja levitä kakulle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.