Vegaaninen Banaanikakku
Voimakas suklaa- ja banaanikakku tehty kookosöljystä, kookossokerista ja saksanpähkinöillä!
3dl | Erikoisvehnäjauhoja |
1dl | Kaakaota |
1,5tl | Leivinjauhetta |
0,5tl | Suolaa |
1tl | Vaniljasokeria |
1dl | Kookossokeria |
0,75dl | Vaaleaa siirappia |
80g | Kookosöljyä |
2kpl | Kypsiä banaaneja |
1dl | Murskattuja saksanpähkinöitä |
1dl | Vettä |
100g | Tummaa vegaanista suklaata |
- Sekoita kuivat ainekset kulhoon, jauho, kaakao, leivinjauhe, suola, vaniljasokeri, kookossokeri ja saksanpähkinät.
- Lämmitä kookosöljy nopeasti mikrossa juoksevaksi, sekoita soseutettu banaani, siirappi ja vesi.
- Sekoita molempien kulhojen sisältö hyvin, sen jälkeen sekoita ne keskenään yhdeksi seokseksi.
- Laita seos piirakkavuokaan, joka peitetty leivinpaperilla, hakkaa suklaa karkeaksi ja ripottele pinnalle.
- Paista 175 asteisessa kiertoilmauunissa 26-28 minuuttia.
- Anna jäähtyä ja tarjoile vegaanisella jäätelöllä ja saksanpähkinöillä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.