Päärynäpiirakka
Tarjoile vaikka vaniljakastikkeen kanssa.

Ainesosat
6kpl | Päärynää |
200g | Sokeria |
100g | Voita |
1kpl | Murotaikinapohja |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Piirakat Jälkiruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Paistettu Uunissa Voidaan esivalmistella Leivonta |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää puolet sokerista pannulle.
- Lisää loput, kun sokeri on sulanut pannulla.
- Karamellisoi sokeri.
- Lisää joukkoon voi.
- Lisää joukkoon päärynät ja karamellisoi.
- Painele murotaikina piirakkavuokaan.
- Töki haarukalla reikiä pohjaan.
- Esipaista uunissa 10 minuuttia.
- Nostele pohjan päälle karamellisoidut päärynät ja valuta karamelli päälle.
- Kypsennä loppuun uunissa 15-20 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.