Fetapiirakka
Tarjoile tuoreen salaatin kanssa!
1kpl | Valmista suolaista piirakkataikinaa |
200g | Fetajuustoa |
250g | Parsakaalia, nuppuja |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
2rkl | Tuoretta oreganoa hienonnettuna |
2dl | Ruokakermaa |
2kpl | Kananmunaa |
1tl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Rypsiöljyä, pohjan voiteluun |
- Voitele rypsiöljyllä piirakkavuoka.
- Kauli taikina ohueksi kahden leivinpaperin välissä.
- Painele piirakkavuokaan.
- Valmista munakermaseos.
- Kaada kerma astiaan ja riko kananmunat joukkoon.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla.
- Ripottele piirakkavuokaan parsakaalin nuppuja ja tomaatteja.
- Murustele fetajuusto kasvisten päälle.
- Kaada munakermaseos piirakkavuokaan.
- Paista 160 C asteisessa uunissa30-45 minuuttia.
- Kunnes piirakka on kauniin ruskea.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.