Kasvisreseptit

Hölskykurkut eli mummonkurkut

Hölskykurkut saavat makua aniksesta ja chilistä, jonka määrää voit säädellä omien mieltymystesi mukaan. Hölskykurkut sopivat kaikkien ruokien kylkeen.
(0)
(3)
Ainesosat
Tulosta
1kplNärpiön Vihannes kurkku
1ruukkuTilli
1tlaniksensiemeniä
2rklSokeria
0,5tlSuolaa
3rklVäkiviinaetikkaa
0,5kplNäpriön Vihannes punainen chili
Annosta
Tee näin:
  1. Viipaloi kurkku ja hienonna tilli.
  2. Aseta kerroksittain kulhoon kurkkuviipaleet, tilli, sokeri, suola ja aniksensiemenet. Peitä kulho lautasella ja ravista kurkkuja voimakkaasti muutama minuutti, jotta ne mehustuvat.
  3. Lisää etikka, hölskyttele vielä hetki ja anna maustua kylmässä ainakin pari tuntia.
  4. Hienonna chili ja lisää se kylmässä maustuneiden kurkkujen sekaan.
  5. Tarjoile lisukkeena tai leivän päällä.
  6. Vinkki: Jos haluat tulisempia kurkkuja, lisää chili kurkkujen sekaan jo samalla muiden mausteiden kanssa.
Satokausikalenteri
Kokkisi oli:SatokausikalenteriSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.