Kasvisreseptit

Punajuurikeitto

Oikein värikäs lämmittävä keitto näihin kylmiin tammikuun päiviin! Keitosta saa helposti täysin vegaanisen vaihtamalla vain voin neutraaliin öljyyn, esim. rypsi- tai rapsiöljyyn.
(0)
(874)
Tulosta
6kplPunajuurta
2kplPerunaa, isoa
2kplKeltasipulia
2kplSolo valkosipulia
3oksaaRosmariinia
40gVoita
8dlVettä
1dlValkoviiniä
2rklVihanneslientä
Suolaa, mustapippuria
  1. Kuori punajuuret, perunat ja sipuli.
  2. Leikkaa karkeiksi paloiksi.
  3. Ruskista voipannussa rosmariinin kanssa.
  4. Kaada joukkoon vesi, viini sekä kasvisliemi.
  5. Anna kiehua kannen alla n 30 minuuttia ja vielä 15 minuuttia ilman kantta.
  6. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
  7. Lisää vettä, jos keitto on liian paksu.
  8. Tarjoile nokareella smetanaa ja hyvän pehmeän leivän kera.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.