Paistettu kasvisriisi
Paistettu kasvisriisi, siihen voit käyttää joko ylijääneen riisin tai keittää lisää/uutta. Hyödyntämällä uusiin ruokiin ylijäämät edelliseltä päivältä säästää sekä rahaa että vähentää ruokahävikkiä.
800g | Keitetty riisi |
Rypsiöljyä paistamiseen | |
2rkl | Soijakastike |
1kpl | Parsakaali |
2kpl | Keltasipuli |
2kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
1ruukku | Tuore korianteri |
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle rypsiöljy ja riisit.
- Paista riisiin hieman väriä.
- Lisää riisin joukkoon soijakastike.
- Siirrä paistettu riisi tarjoiluastiaan.
- Kuumenna paistinpannu uudestaan.
- Lisää pannulle rypsiöljyä ja kasvikset.
- Paista pari minuuttia.
- Mausta kasvikset suolalla.
- Sekoita kasvikset riisin joukkoon.
- Tarjoile tuoreen korianterin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.