Halloumipata
Kotiruokaa 2.0!
Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2kpl | Porkkanoita |
2rkl | Tomaattipyrettä |
2tl | Garam Masala maustetta |
Muutama oksa timjamia | |
2rkl | Rapsiöljyä |
1kpl | Liemikuutio |
200g | paseerattua tomaattia |
6dl | Vettä |
400g | Halloumia |
2rkl | Rypsiöljyä |
100g | Crème Fraiche |
- Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
- Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
- Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
- Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
- Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
- Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
- Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
- Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.