Kasvisreseptit

Halloumipata

Kotiruokaa 2.0! Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!
(0)
(2917)
Tulosta
1kplKeltasipuli
2kplValkosipulinkynttä
2kplPorkkanoita
2rklTomaattipyrettä
2tlGaram Masala maustetta
Muutama oksa timjamia
2rklRapsiöljyä
1kplLiemikuutio
200gpaseerattua tomaattia
6dlVettä
400gHalloumia
2rklRypsiöljyä
100gCrème Fraiche
  1. Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
  2. Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
  3. Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
  4. Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
  5. Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
  6. Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
  7. Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
  8. Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.