Halloumipata
Kotiruokaa 2.0!
Todella maukas ja täyteläinen, sitä paitsi kaikki rakastavat halloumia!

Ainesosat
1kpl | Keltasipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
2kpl | Porkkanoita |
2rkl | Tomaattipyrettä |
2tl | Garam Masala maustetta |
Muutama oksa timjamia | |
2rkl | Rapsiöljyä |
1kpl | Liemikuutio |
200g | paseerattua tomaattia |
6dl | Vettä |
400g | Halloumia |
2rkl | Rypsiöljyä |
100g | Crème Fraiche |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Halloween Juhla Kesä Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min 30-60 min |
Tee näin:
- Kuori valkosipuli, keltasipuli ja porkkanat.
- Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi.
- Kuullota öljyisessä paistinpannussa yhdessä tomaattipyreen, garam masala mausteen ja timjamin kanssa.
- Kaada sekaan vesi, liemikuutio ja paseerattu tomaatti.
- Anna kiehua noin 15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt.
- Leikkaa halloumi kuutioiksi, ruskista rypsiöljyssä toisessa paistinpannussa.
- Sekoita kastike halloumin kanssa ja lisää creme fraiche ja kiehauta.
- Tarjoile basmatiriisin ja vihersalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.