Kasvishampurilaiset
Kasvishampurilaisten täytteenä ovat paahdetut porkkanat, salaatti, rucolan versot, punamangoldia, sipulirenkaat ja paprikamajoneesi.
2-3Kpl | Porkkana |
0,5Dl | Oliiviöljyä |
Himalajan vuoristosuola | |
2Rkl | Hunaja |
4Kpl | Sämpylää |
4Rkl | Paprikamajoneesia (esim. auran-vegaani-paprikamajoneesi) |
100G | Lehtisalaatti |
1Kpl | Sipuli |
1Dl | Rucolan versoja |
1Dl | Punamangoldia |
- Uunissa paahdetut porkkanat
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia.
- Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat.
- Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.
- Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.
- Hampurilaisten kokoaminen:
- Kokoa kasvishampurilaiset levittämällä 4 sämpylälle paprikamajoneesi ja latomalla päälle paahdettuja porkkanoita, leikatut sipulirenkaat, rucolan verso, punamangoldia ja salaatinlehtiä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.