Avokado- & tomaattivoileipä
Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.
4viip. | Vapaavalintaista pehmeää leipää |
1kpl | Avokado |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Tomaatti |
8viip. | Vapaavalintaista, maukasta juustoa |
1dl | Tuoretta pinaattia |
0,5tl | Sormisuolaa |
0,5mm | Mustapippuria |
Voita leivänviipaleille |
- Paahda leipäviipaleet.
- Puolita avokado ja poista kivi.
- Leikkaa pitkiä uria avokadoon veitsellä, poista sen jälkeen avokado kuorestaan ruokalusikalla.
- Huuhtele tomaatti ja viipaloi.
- Levitä voita leivänviipaleille.
- Laita juusto ja pinaatinlehdet kaikille viipaleille.
- Jaa tomaatti- ja avokaadoviipaleet kahdelle leivälle. Ripottele
- Ripottele sormisuolaa ja pippuria päälle.
- Laita leipäviipaleet päälle kansiksi ja leikkaa leivät kolmioiksi.
- Aseta hammastikku jokaiseen leipään.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.