Kuningatarkääretorttu
Kääretorttua on helppo muokata tilanteeseen ja sesonkiin sopivaksi!
Taikina: | |
4kpl | Kananmunia |
2dl | Sokeria |
0,5dl | Perunajauhoja |
1,5dl | Vehnäjauhoja |
1tl | Leivinjauhe |
150g | Pensasmustikoita |
Täyte: | |
200g | Ranskankermaa |
200g | Mascarponetuorejuusto |
100g | Sokeri |
150g | Tuoreita vadelmia |
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Valmista ensin taikina.
- Vaahdota sokeri ja kananmunat kulhossa.
- Lisää perunajauhot, vehnäjauhot ja leivinjauhe siivilän läpi.
- Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille.
- Ripottele taikinaan mustikat.
- Paista 200 C asteisessa uunissa 8-12 minuuttia.
- Kunnes kypsä ja kullanruskea.
- Anna jäähtyä.
- Tee seuraavaksi täyte.
- Vaahdota kulhossa ranskankerma, mascarponetuorejuusto ja sokeri.
- Lisää vaahdon joukkoon tuoreet vadelmat ja sekoita tasaiseksi.
- Levitä täytettä pohjan päälle.
- Rullaa leivinpaperin avulla rullaksi.
- Anna tekeytyä kylmässä ennen tarjoilua pari tuntia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.