Luumucrumble
Hiukan erilainen jälkiruoka. Sattuuko olemaan luumuja jotka ovat menossa pehmeiksi, tässä oivallinen resepti johon voi ne käyttää! Luumucrumblea voi hyvin tarjoilla sellaisenaan mutta myös esim. vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.

Ainesosat
8kpl | Luumu |
100g | Voi |
100g | Sokeri |
100g | Mantelijauhe |
100g | Vehnäjauho |
0,5dl | Sokeri |
Voi vuoan voiteluun |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat Makeat leivonnaiset |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Maidoton |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Kategoria | Resepti |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Leivonta Uunissa Voidaan esivalmistella Sekoitettu |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 160 asteeseen.
- Sekoita kulhossa voit, vehnäjauhot, mantelijauhe ja sokeri.
- Nypi muruksi.
- Voitele uunivuoka.
- Ripottele sokeria päälle.
- Levitä halkaistut ja kivettömät luumut vuokaan leikkuupinta ylöspäin.
- Murustele taikinaa luumujen päälle.
- Paista uunissa 25 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.