Kasvisreseptit

Mustikkapuuro kardemummalla

Kylmä mustikkapuuro kardemummalla ja auringonkukansiemenillä. Sekoita puuro illalla ja aamulla sinua odottaa valmis aamupala.
(0)
(1229)
Ainesosat
Tulosta
2dlKauraryynejä
1dlAuringonkukansiemeniä
1tlKanelia
1tlSuolaa
0,5tlKardemummaa
2,5dlManteli- ja kauramaitoa
1-2tlHunajaa
2,5dlPakastettuja mustikoita
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Jälkiruoat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Alle 15 min
Valmistustapa
Sekoitettu
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
  2. Lisää vapaavalintainen kasvismaito sekä hunaja ja sekoita.
  3. Maista ja lisää tarvittaessa lisää hunajaa.
  4. Sekoita viimeisenä mustikat joukkoon.
  5. Laita puuro jääkaappiin vähintään 3 tunniksi tai yöksi.
  6. Sekoita ja soseuta mustikat ennen tarjoilua.
  7. Syö aamupalaksi tai välipalaksi vapaavalintaisilla päällysteillä.
NA
Kokkisi oli:Nathalie AurénSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.