Mustikkapuuro kardemummalla
Kylmä mustikkapuuro kardemummalla ja auringonkukansiemenillä. Sekoita puuro illalla ja aamulla sinua odottaa valmis aamupala.

Ainesosat
2dl | Kauraryynejä |
1dl | Auringonkukansiemeniä |
1tl | Kanelia |
1tl | Suolaa |
0,5tl | Kardemummaa |
2,5dl | Manteli- ja kauramaitoa |
1-2tl | Hunajaa |
2,5dl | Pakastettuja mustikoita |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Sekoitettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhoon.
- Lisää vapaavalintainen kasvismaito sekä hunaja ja sekoita.
- Maista ja lisää tarvittaessa lisää hunajaa.
- Sekoita viimeisenä mustikat joukkoon.
- Laita puuro jääkaappiin vähintään 3 tunniksi tai yöksi.
- Sekoita ja soseuta mustikat ennen tarjoilua.
- Syö aamupalaksi tai välipalaksi vapaavalintaisilla päällysteillä.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.