Marinoidut persikat
Täydellinen jälkiruoka illanviettoon kun se tulee tehdä etukäteen.

Ainesosat
8kpl | Persikkaa |
400g | Vettä |
100g | Ruokosokeria |
1kpl | Kanelitanko |
3kpl | Rosmariinin oksaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Keitetty Säilöntä |
Tee näin:
- Halkaise persikat ja poista kivi.
- Mittaa muut ainekset kattilaan.
- Kiehauta.
- Aseta persikan puolikkaat suljettavaan säilöntäastiaan.
- Kaada liemi päälle ja sulje purkki.
- Anna maustua vähintään yön yli.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.