Marinoidut persikat
Täydellinen jälkiruoka illanviettoon kun se tulee tehdä etukäteen.

Ainesosat
| 8kpl | Persikkaa |
| 400g | Vettä |
| 100g | Ruokosokeria |
| 1kpl | Kanelitanko |
| 3kpl | Rosmariinin oksaa |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Jälkiruoat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
| Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi Vappu |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 15 min |
| Valmistustapa | Keitetty Säilöntä |
Tee näin:
- Halkaise persikat ja poista kivi.
- Mittaa muut ainekset kattilaan.
- Kiehauta.
- Aseta persikan puolikkaat suljettavaan säilöntäastiaan.
- Kaada liemi päälle ja sulje purkki.
- Anna maustua vähintään yön yli.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







