Mustikkacheesecake
Tarjoile lasipurkista, hauska vaihtoehto mustikkacheesecakesta makeutettuna ainoastaan hunajalla.

Ainesosat
200g | Pakastettuja kotimaisia mustikoita |
4rkl | Sitruunamehua |
3rkl | Hunajaa |
2dl | Kuohukermaa |
200g | Tuorejuustoa |
150g | Digestivekeksejä |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat Makeat leivonnaiset |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Keitetty Sekoitettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Laita mustikat, sitruunamehu (2rkl) ja hunaja (1.5 rkl) kattilaan.
- Sulata matalalla lämmöllä.
- Vatkaa sinä aikana kerma sähkövatkaimella.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto, hunaja (1.5 rkl) ja sitruunamehu (2 rkl).
- Murusta joukkoon myös digestivekeksit.
- Laita lasiin vuorotellen digestivemuruja, mustikkaa ja kermasekoitusta.
- Tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.