Mustikkakeitto
Mustikkakeitto aidolla vaniljalla. Tarjoile kuumana vaniljajäätelön kanssa.

Ainesosat
6dl | Vettä |
6dl | Mustikoita |
3rkl | Sokeria |
1kpl | Vaniljatanko |
1mm | Suolaa |
Suurus: | |
2rkl | Maissitärkkelystä |
4rkl | Vettä |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat Keitot Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Keitä 6 dl vettä, lisää sokeri, vaniljatanko ja suola.
- Anna kiehua 3-4 minuuttia.
- Lisää mustikat, kiehauta.
- Sekoita maissitärkkelys ja vesi, sekoita hyvin, kaada seos mustikkakeittoon ja anna kiehua hetken.
- Keiton voi hyvin ottaa mukaan kuumana termoksessa tai kylmänä, sitä voi hyvin nauttia aamupalaksi tai jopa jälkiruoaksi jäätelön kera.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.