Pirtelö veriappelsiinilla
Juuri nyt tammi-helmikuussa löydämme Sisilialaisen veriappelsiinin kaupoistamme. Punaisen verenkaltaisen värin se saa kylmistä öistä Sisiliassa, maku on hiukan voimakkaampi kuin tavallisessa appelsiinissa mutta maku on hieno ja makea.
4kpl | Veriappelsiinia |
1litra | Vaniljajäätelöä |
2dl | Mantelimaitoa, makeuttamatonta |
1tl | Kanelia |
1mm | Vaniljajauhetta, aitoa |
- Leikkaa veriappelsiinin kuori pois.
- Sekoita kaikki tehosekoittimeen.
- Tarjoillaan heti korkeista laseista.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.