Punaherukkamousse
Punaherukoiden intensiivinen marjaisuus pääsee oikeuksiinsa tässä mousessa. Makua hallitsee marjojen hieman kirpeä, mutta samalla makea ja mehukas luonne. Se tuo tasapainoa ja syvyyttä jokaiseen lusikalliseen. Olipa kyseessä arki-illan herkutteluhetki tai juhlava tilaisuus, punaherukkamousse jättää jälkeensä ikimuistoisen makuelämyksen, jota haluat kokea yhä uudelleen.
200g | Ranskankermaa |
200g | Tuorejuustoa |
1dl | Tomusokeria |
100g | Pakaste punaherukoita |
100g | Kermaa |
- Vaahdota ranskankerma ja tomusokeri.
- Lisää joukkoon tuorejuusto ja punaherukat.
- Sekoita tasaiseksi.
- Vaahdota kerma erillisessä astiassa ja nostele moussen joukkoon.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.