Puolukassa keitettyjä päärynöitä
Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.

Ainesosat
4kpl | Päärynöitä, siemenetön |
3msk | Ruokosokeria |
1,5dl | Puolukoita, pakaste |
1tl | Vaniljasokeria |
1mm | Kanelia |
6dl | Vettä |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Kuori päärynät, jätä oksa paikoilleen. Leikkaa päärynästä pohja tasaiseksi jotta se pysyy paremmin pystyssä.
- Laita päärynät kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Annan kiehua n. 15 minuuttia jos päärynät ovat hieman raakoja. Kokeile veitsellä, kun ovat pehmeitä ne ovat valmiita.
- Nosta päärynät liemestä hetken ennen tarjoilua.
- Tarjoile keitettyjen puolukoiden ja vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.