Kasvisreseptit

Puolukassa keitettyjä päärynöitä

Tarjoile puolukassa keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
(0)
(430)
Ainesosat
Tulosta
4kplPäärynöitä, siemenetön
3mskRuokosokeria
1,5dlPuolukoita, pakaste
1tlVaniljasokeria
1mmKanelia
6dlVettä
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Jälkiruoat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Kuori päärynät, jätä oksa paikoilleen. Leikkaa päärynästä pohja tasaiseksi jotta se pysyy paremmin pystyssä.
  2. Laita päärynät kattilaan ja lisää kaikki muut ainekset. Annan kiehua n. 15 minuuttia jos päärynät ovat hieman raakoja. Kokeile veitsellä, kun ovat pehmeitä ne ovat valmiita.
  3. Nosta päärynät liemestä hetken ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile keitettyjen puolukoiden ja vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kanssa.
JL
Kokkisi oli:Jens LindstedtSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.