Mustikkakeitto
Mustikkakeitto aidolla vaniljalla. Tarjoile kuumana vaniljajäätelön kanssa.
6dl | Vettä |
6dl | Mustikoita |
3rkl | Sokeria |
1kpl | Vaniljatanko |
1mm | Suolaa |
Suurus: | |
2rkl | Maissitärkkelystä |
4rkl | Vettä |
- Keitä 6 dl vettä, lisää sokeri, vaniljatanko ja suola.
- Anna kiehua 3-4 minuuttia.
- Lisää mustikat, kiehauta.
- Sekoita maissitärkkelys ja vesi, sekoita hyvin, kaada seos mustikkakeittoon ja anna kiehua hetken.
- Keiton voi hyvin ottaa mukaan kuumana termoksessa tai kylmänä, sitä voi hyvin nauttia aamupalaksi tai jopa jälkiruoaksi jäätelön kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.