Sitruuna-avokadopasta
Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.
2kpl | Avokadoa |
2kpl | Sitruunaa, mehu |
200g | Crème Fraiche |
50g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
2tl | Chililastuja |
400g | Pennepastaa |
300g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
Oliiviöljyä | |
Suolaa, mustapippuria | |
Sokeria |
- Laita kattilaan pastalle vesi kiehumaan.
- Laita Dunne tomaatit uunivuokaan ja paahda 200 Casteisessa uunissa 8 minuuttia.
- Keitä pasta kypsäksi.
- Pastan kiehuessa sekoita ranskankerma, raastettu parmesanjuusto ja chililastut kulhossa.
- Halkaise ja poista kivi avokadoista.
- Lusikoi hedelmäliha kulhoon.
- Purista sitruunoiden mehu joukkoon.
- Sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla, oliiviöljyllä, sokerilla ja mustapippurilla.
- Valuta pasta.
- Sekoita pasta avokadotahnan joukkoon.
- Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.