Kasvisreseptit

Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
(6)
(5773)
Ainesosat
Tulosta
2Sipulia
2Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tlPaprikajauhetta
0,5tlChilijauhetta
2rklTomaattipyrettä
2dlTummaa soijarouhetta
2dlVettä
800gTomaattimurskaa
1Kasvisliemikuutio
200gSpagettia
1Paprika
100gPakasteherneitä
100gpakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Pastat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Vegaaninen
Kausi
Arkiruoka
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.
HH
Kokkisi oli:Hanna HurttaSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(6)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.