Kurkuma-kesäkurpitsapasta
Tarjoile tuoreiden basilikalehtien ja parmesanjuustoraasteen kanssa.
2kpl | Kesäkurpitsaa |
0,5dl | Rypsiöljyä |
1rkl | Kurkumaata |
300g | Tagliatelle pastaa |
2dl | Ruokakermaa |
1kpl | Keltasipuli |
2tl | Suolaa |
1mm | Mustapippuria |
Tuoretta basilikaa | |
Parmesaanijuustoa raastettuna |
- Laita pasta veteen kiehumaan, katso pakkauksen ohjeet.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
- Lisää pannulle öljy ja kurkuma.
- Freesaa hetki.
- Lisää pilkotut kesäkurpitsat ja sipulit pannulle.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää kerma joukkoon ja sekoita.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Valuta pasta, kun kypsää.
- Sekoita pastat kastikkeen joukkoon.
- Tarjoile tuoreiden basilikalehtien ja parmesanjuustoraasteen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.