Kesäkurpitsa-parsapasta
Kesäkurpitsassa on runsaasti kaliumia ja karoteenia. Se on oikea laihdutusruoka, joka on hyvä esimerkiksi gratineissa, grillattuna tai voissa paistettuna.
0,5dl | Ruokaöljyä |
500g | Tomaattimurskaa |
100g | Keltasipulia |
50g | Valkosipulia |
1rkl | kuivattua basilikaa |
1kpl | Kesäkurpitsa |
200g | Parsaa |
2dl | Punaisia linssejä, esikeitettyjä |
2rkl | Hunajaa |
2dl | Kermaa |
Suolaa | |
Valkopippuria | |
Kierrepastaa |
- Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
- Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota öljyssä padassa.
- Lisää vihannekset ja murskattu tomaatti, basilika ja hunaja.
- Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
- Lisää kerma ja esikeitetyt punaiset linssit.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Sekoita pasta ja kastike sekunteja ennen tarjoilua.
- Tarjoile muutaman leikatun tomaatin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.