Sitruunavanukas
Täydellinen sille joka tykkää raikkaista jälkiruuista! Sitruunahappo jähmettää jälkiruoan ja siksi erillistä saostusainetta ei tarvita.

Ainesosat
| 4dl | Kuohukermaa |
| 1,5dl | Sokeria |
| 4kpl | Sitruunan kuori ja mehu |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Jälkiruoat Lisukkeet |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
| Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | Yli 60 min |
| Valmistustapa | Keitetty Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Mittaa kattilaan kerma ja sokeri.
- Keitä hiljaisella lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes seos hieman paksuuntuu.
- Lisää joukkoon sitruunan kuori ja mehu.
- Kaada massa laseihin.
- Anna jäähtyä vähintään 4 tuntia kylmässä, mieluiten yön yli.
- Tarjoile esim. hedelmäsalaatin kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







