Sitruunavanukas
Täydellinen sille joka tykkää raikkaista jälkiruuista! Sitruunahappo jähmettää jälkiruoan ja siksi erillistä saostusainetta ei tarvita.
4dl | Kuohukermaa |
1,5dl | Sokeria |
4kpl | Sitruunan kuori ja mehu |
- Mittaa kattilaan kerma ja sokeri.
- Keitä hiljaisella lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes seos hieman paksuuntuu.
- Lisää joukkoon sitruunan kuori ja mehu.
- Kaada massa laseihin.
- Anna jäähtyä vähintään 4 tuntia kylmässä, mieluiten yön yli.
- Tarjoile esim. hedelmäsalaatin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.