Sitruunavanukas
Täydellinen sille joka tykkää raikkaista jälkiruuista! Sitruunahappo jähmettää jälkiruoan ja siksi erillistä saostusainetta ei tarvita.

Ainesosat
4dl | Kuohukermaa |
1,5dl | Sokeria |
4kpl | Sitruunan kuori ja mehu |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Jälkiruoat Lisukkeet |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Valmistustapa | Keitetty Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Mittaa kattilaan kerma ja sokeri.
- Keitä hiljaisella lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes seos hieman paksuuntuu.
- Lisää joukkoon sitruunan kuori ja mehu.
- Kaada massa laseihin.
- Anna jäähtyä vähintään 4 tuntia kylmässä, mieluiten yön yli.
- Tarjoile esim. hedelmäsalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.