Suppilovahverofettuccine
Tarjoile ylellisempänä lounaana tai tarjoa suuremmalle seuralle.

Ainesosat
Suppilovahverokastike | |
2kpl | Keltasipuli |
200g | Suppilovahveroita, pakastettuja tai säilyke |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
30g | Voita |
1rkl | Vehnäjauhoja |
2dl | Vettä |
2dl | Kuohukermaa |
1,5tl | Kasvisfondia |
0,5ruukku | Timjamia |
30g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
Pasta | |
250g | Fettucine tuorepastaa |
Suolaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pastat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty Paistettu |
Tee näin:
- Pasta
- Laita kattilallinen vettä kiehumaan.
- Keitä pasta suolatussa vedessä 2-3 minuuttia, kaada siivilään ja sen jälkeen lisää paistinpannuun kastikkeeseen.
- Suppilovahverokastike
- Kuori ja hakkaa sipuli ja valkosipuli pieneksi.
- Ruskista suppilovahverot kuivalla paistinpannulla, jotta ylimääräinen neste kiehuu pois.
- Lisää voi ja hienonnettu sipuli.
- Paista hetken, lisää vehnäjauhot ja sekoita, kaada päällevesi ja keitä hetki niin että kastike paksuuntuu hiukan, lisää kerma anna kiehua 5-10 minuuttia kunnes kastike paksuuntunut jonkin verran.
- Revi päälle parmesaania ja lisää hienonnettua tuoretta timjamia.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.