Bruschetta
Den perfekta saltbiten!

Ingredienser
| 16skivor | Ljus baguette |
| 6st | Närpes Grönsakers San Marzano tomat |
| 2st | Vitlöksklyftor |
| 1kruka | Färsk basilika |
| 2st | Mozzarella bollar |
| 1dl | Olivolja |
| 2tsk | Salt |
| 2tsk | Socker |
| Svartpeppar från kvarn |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Plockmat |
| Specialkost | Laktosfri |
| Säsong | Vardagsmat Halloween Fest Sommar Skördetid Valborg |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 15 min |
| Tillagningssätt | Stekt |
Gör så här:
- Värm stekpannan och stek batongerna knapriga på ena sidan i olivolja.
- Lyft batongskivorna från pannan och lägg dem på ett serveringsfat med den knapriga sidan uppåt.
- Efter detta lägg den krossade vitlöken i pannan.
- Fräs en stund och tillsätt tomaterna.
- Låt överlopps vätska sjuda bort.
- Krydda med salt, socker, svartpeppar och finhackad färsk basilika.
- Placera tomat på brödskivorna.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







