Kasvisreseptit

Fylld zzucchini

Ombyte och färg till matbordet! Denna rätt går även att tillreda på grillen, lägg folie eller en folieform under. Smakrikt och fylligt tillbehör till grillbuffeen, som huvudrätt eller som tilltugg. Gäster på kommande eller som vardagslyx på kommande, detta passar säkert!
(0)
(61)
Tulosta
2stZucchini
2dlMörka oliver
2mskOlivolja
1tskSalt
0,5tskGrovmalen svartpeppar
150gFetaost
0,5dlFärsk oregano
  1. Halvera zucchini på längden.
  2. Gröp ur den inre delen ur frukten.
  3. Ta det till vara.
  4. Värm en stekpanna.
  5. Tillsätt olivolja, det urgröpta fruktköttet, tärnade tomater och mörka oliver.
  6. Bryn några minuter så att vätskan dunstar.
  7. Krydda med salt och svartpeppar.
  8. Lägg zucchinihalvorna på en plåt försedd med plåtpapper.
  9. Fyll halvorna med fyllningen från stekpannan.
  10. Smula på fetaost.
  11. Grädda i ca 30 minuter i 175 gradig ugn.
  12. Strö på färsk oregano och servera.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.