Kasvisreseptit

Minipaprikor med bönröra och fetaost

Fyllda minipaprikor är en annorlunda och rolig förrätt. Passar även bra att äta som tillhör till olika varmrätter eller som tapas.
(0)
(626)
Ingredienser
Tulosta
10stNärpes Grönsakers Snäxi minipaprikor
1stRödlök
1mskOlivolja
380gBönmix
7stNärpes Grönsakers körsbärstomater
1dlFärsk koriander
1dlBabyspenat
1mskCitronsaft
1tskÖrtsalt
2tskPaprikakrydda
1krmChilipulver
1krmSvartpeppar
1dlFetaost
Färsk koriander att dekorera med
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Tillbehör
Plockmat
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Säsong
Fest
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Stekt
Ugn
Gör så här:
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och halvera minipaprikorna.
  3. Placera på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Hacka rödlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  5. Skär körsbärstomater i små bitar, hacka koriander och baby spenat och lägg till i stekpannan.
  6. Pressa i citron och lägg i alla kryddor.
  7. Stek bönröran i några minuter.
  8. Fördela sedan bönröran i paprikahalvorna.
  9. Hacka fetaosten och strö över bönröran.
  10. Rosta i mitten av ugnen i 15 minuter.
  11. Dekorera med färsk koriander.
NA
Din kock:Nathalie AurénFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.