Kasvisreseptit

Glacerad ananas

Glacerad ananas med mascarponeskum.
(0)
(344)
Tulosta
Glacerad ananas
1stAnanas, stor
1,5dlsocker
Saften av 1 citron
0,5tskKanel
0,5tskVaniljpulver
Marscarponeskum
2dlVispgrädde
200gMascarpone
2tskKokossocker
Skal av 1/2 citron
  1. Glacerad ananas
  2. Skala ananasen och skär i 8 skivor.
  3. Koka upp socker, citronsaften, kanel och vaniljpulver.
  4. Låt svalna något.
  5. Pensla ananasskivorna med sockerglacen.
  6. Grilljera i 250 gradig ugn 12-15 minuter eller tills ananasen fått en gyllenbrun yta.
  7. Servera med mascarponeskum samt färska bär.
  8. Mascarponeskum
  9. Vispa grädden till hårt skum.
  10. Blanda i mascarpone, kokossocker och citronskalet.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.