Kasvisreseptit

Glutenfri vispgröt

Vispgröt passar som frukost, mellanmål samt även som efterrätt!
(0)
(1937)
Tulosta
1literVatten
1tskSalt
3dlLingon
2,5dlHirsflingor
1dlKokossocker eller vanligt socker
1,5dlKrämig kokosmjölk
  1. Koka upp vattnen och salt.
  2. Lägg till lingon, hirsflingor och kokossocker.
  3. Låt koka i ca 10 minuter.
  4. Låt svalna.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.