Kasvisreseptit

Grön sallad

Grön sallad går bra att servera som förrätt och lunch. Sallad är även lätt att ta med sig till tex jobbet eller på piknik.
(0)
(59)
Ingredienser
Tulosta
250gGrön sparris
1stNärpes Grönsaker gurka
2stHjärtsallad
100gGröna oliver
100gGröna skalade sojabönor
2mskVitvinsättika
1tskSalt
1tskGrovmalen svartpeppar
1buntGräslök
1buntBladpersilja
Ärtskott till dekoration
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Tillbehör
Sallader
Mellanmål
Specialkost
Mjölkfri
Glutenfri
Laktosfri
Vegan
Äggfri
Kategori
Recept
Grönsaker
Produktkategorier
Gurkor
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Kan göras på förhand
Gör så här:
  1. Tvätta sparrisen och skär bort den torra delen.
  2. Skär dem i små puckar och lämna topparna längre.
  3. Skär gurkan och dra loss salladsbladen.
  4. Lägg sparris, gurka, sojabönor och oliver i en skål.
  5. Tillsätt vitvinsättika, olivolja, salt och svartpeppar.
  6. Klipp med gräslök och bladpersilja.
  7. Riv i salladsbladen.
  8. Blanda väl.
  9. Lägg den klara salladen i en serveringsskål och dekorera med ärtskott.
Kasvisreseptit.fi
Din kock:Kasvisreseptit.fiFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.