Kasvisreseptit

Halloumivåffla

Detta kan vara de knaprigaste salta våfflorna du någonsin smakat!
(0)
(1749)
Tulosta
Deg
400gHalloumi
1stÄgg
1dlGrädde
0,5dlVetemjöl
Till stekningen
25gSmör
Till servering
Kokt sparris, avocado, smetana och rödlök
  1. Sätt i ett våffeljärn som får bli varmt.
  2. Riv halloumin på den grövre sidan.
  3. Blanda ner ägg, grädde och vetemjöl.
  4. Rör om allt så att allt blandas väl.
  5. Smält smöret i en kopp i mikro, pensla våffeljärnet med smöret och fördela den gryniga våffelmassan som ett ca 1cm:s lager i våffeljärnet.
  6. Grädda gyllenbruna.
  7. Servera våfflorna med lättkokt sparris, mogen avocado, finhackad rödlök och en klick smetana.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.