Marinerade persikor
Den perfekta efterrätten till kvällen då den görs redan i förväg.

Ingredienser
| 8st | Persikor |
| 400g | Vatten |
| 100g | Rörsocker |
| 1st | Kanelstång |
| 3st | Rosmarin kvist |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Efterrätter |
| Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
| Säsong | Vardagsmat Fest Sommar Skördetid Valborg |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 15 min |
| Tillagningssätt | Kokat Inläggningar |
Gör så här:
- Dela persikorna och ta bort stenen.
- Mät upp de andra ingredienserna i en kastrull.
- Koka upp.
- Lägg de halverade persikorna i en förslutningsbar förvaringsburk.
- Häll på lagen och stäng burken.
- Låt dra sig minst över en natt.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







