Kasvisreseptit

Myskikurpitsa-linssikeitto

Paahdettu kurpitsa ja punaiset linssit muodostavat oivallisen arkiruuan! Kurpitsasoseen voi tehdä etukäteen pakkaseen ja ottaa sieltä kiireessä.
(0)
(634)
Tulosta
0,8gMyskikurpitsaa
Rypsiöljyä
1kplSipuli
1dlPunaisia linssejä
2kplPorkkanaa
1dlAuringonkukansiemeniä
Appelsiinimehua
Valkosipulin kynsi
1kplKasvisliemikuutio
Inkivääriä jauhettuna
Suolaa
  1. Valele myskikurpitsa öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Paahda uunissa kypsäksi.
  2. Tee soseeksi; lisää tarvittaessa vettä tai esim. appelsiinimehua.
  3. Halutessasi voit pakastaa kurpitsasoseen ja käyttää vasta myöhemmin.
  4. Kuullota sipulia ja hienonnettua valkosipulia öljyssä kattilassa, lisää kuutioidut porkkanat.
  5. Lisää 5 dl vettä ja kasvisliemikuutio.
  6. Huuhdo linssit ja lisää joukkoon.
  7. Lisää mausteet, keitä linssit kypsiksi. Halutessasi voit soseuttaa keiton sauvasekoittimella.
IP
:Iida Paukkunen
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.