Myskikurpitsa-linssikeitto
Paahdettu kurpitsa ja punaiset linssit muodostavat oivallisen arkiruuan! Kurpitsasoseen voi tehdä etukäteen pakkaseen ja ottaa sieltä kiireessä.
0,8g | Myskikurpitsaa |
Rypsiöljyä | |
1kpl | Sipuli |
1dl | Punaisia linssejä |
2kpl | Porkkanaa |
1dl | Auringonkukansiemeniä |
Appelsiinimehua | |
Valkosipulin kynsi | |
1kpl | Kasvisliemikuutio |
Inkivääriä jauhettuna | |
Suolaa |
- Valele myskikurpitsa öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Paahda uunissa kypsäksi.
- Tee soseeksi; lisää tarvittaessa vettä tai esim. appelsiinimehua.
- Halutessasi voit pakastaa kurpitsasoseen ja käyttää vasta myöhemmin.
- Kuullota sipulia ja hienonnettua valkosipulia öljyssä kattilassa, lisää kuutioidut porkkanat.
- Lisää 5 dl vettä ja kasvisliemikuutio.
- Huuhdo linssit ja lisää joukkoon.
- Lisää mausteet, keitä linssit kypsiksi. Halutessasi voit soseuttaa keiton sauvasekoittimella.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.