Kasvisreseptit

Myskikurpitsa-linssikeitto

Paahdettu kurpitsa ja punaiset linssit muodostavat oivallisen arkiruuan! Kurpitsasoseen voi tehdä etukäteen pakkaseen ja ottaa sieltä kiireessä.
(0)
(794)
Ingredienser
Tulosta
0,8gMyskikurpitsaa
Rypsiöljyä
1stSipuli
1dlPunaisia linssejä
2stPorkkanaa
1dlAuringonkukansiemeniä
Appelsiinimehua
Valkosipulin kynsi
1stKasvisliemikuutio
Inkivääriä jauhettuna
Suolaa
Portioner
Kategorier
Maträtt
Soppor
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Vegan
Säsong
Vardagsmat
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Lite krävande
Tillredningstid
Över 60 min
Gör så här:
  1. Valele myskikurpitsa öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa. Paahda uunissa kypsäksi.
  2. Tee soseeksi; lisää tarvittaessa vettä tai esim. appelsiinimehua.
  3. Halutessasi voit pakastaa kurpitsasoseen ja käyttää vasta myöhemmin.
  4. Kuullota sipulia ja hienonnettua valkosipulia öljyssä kattilassa, lisää kuutioidut porkkanat.
  5. Lisää 5 dl vettä ja kasvisliemikuutio.
  6. Huuhdo linssit ja lisää joukkoon.
  7. Lisää mausteet, keitä linssit kypsiksi. Halutessasi voit soseuttaa keiton sauvasekoittimella.
IP
Din kock:Iida PaukkunenFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.