Omelett

Omelett med pärltomater & fetaost

En omelett med söta pärltomater, färsk basilika och fetaost. Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.

Ingredienser

Portioner: 4 portioner

Instruktioner

  • Skölj pärltomaterna och halvera dem.
  • Smula fetaosten och grovhacka basilikan.
  • Vispa ihop ägg, grädde och kryddor i en skål.
  • Rör ner tomaterna, fetaosten och basilikan.
  • Värm en stekpanna med smör och stek omeletten under lock på medelhög värme i cirka 25 minuter.
  • Sänk värmen efter ungefär 10 minuter.
  • Låt svalna en aning innan servering.
  • Toppa med färsk basilika.
Passar perfekt till lunch lådan eller söndagsbrunchen.
Din kock var:
Nathalie AurénNathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Glutenfri
Valmistustapa: Blandat, Stekt
Vaikeusaste: Enkelt
Valmistusaika: > 60 min, 30-60 min
Murupolku: Lunch, Recept