Paprika-gnocchin
Blir det nästan alltid samma pastarätt? Hur skulle det vara att prova något annat emellan? Detta är ett färgglatt och smakrikt recept. Och precis så snabbt som andra pasta-rätter att tillreda. Butikernas glutenfria pastautbud är väldigt brett numera!
500g | Gnocchi |
1st | Närpes Grönsakers spetspaprika |
1st | Rödlök |
10st | Närpes Grönsakers Favorino |
1msk | Olivolja |
0,5tsk | Svartpeppar, malen |
0,5tsk | Salt |
1kruka | Färsk basilika |
1dl | Riven parmesanost |
- Koka upp gnocchin enligt anvisningarna på paketet och låt det rinna av.
- Bryn gnocchina snabbt i en stekpanna och lyft åt sidan.
- Tillsätt hackad rödlök, skivad spetspaprika och halverade favorino tomater och bryn några minuter.
- Tillsätt salt och svartpeppar.
- Häll i gnocchina och låt dra i sig några minuter.
- Färdigställ med färsk basilika och parmesanost.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.