Pastasallad med paprika, tomat och fetaost
En fräsch pastasallad med både sötma och sting.
250g | Valfri pasta |
1st | Närpes Grönsakers röd paprika |
2stjälkar | Vårlök |
1st | Närpes Grönsakers chili |
1msk | Valfri olja att steka i |
1,5tsk | Salt |
1krm | Svartpeppar |
1,5msk | Honung |
200g | Närpes Grönsakers Orange Pärltomater |
200g | Fetaost |
1dl | Finhackad färsk basilika |
2msk | Majonnäs |
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skölj paprika, vårlök och chili och skär i bitar.
- Värm en stekpanna med olja och stek paprika, vårlök och chili i några minuter.
- Krydda med salt, peppar och honung.
- Skölj Snäxi-tomaterna och halvera dem.
- Hacka fetaost och färsk basilika.
- Ta bort stekpanna från plattan och rör ner tomater, fetaost och basilika.
- Häll bort vattnet från den kokta pastan och rör ner pastan i stekpannan.
- Rör slutligen ner majonnäsen.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera gärna pastasalladen ljummen.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.