Persimon-vitchoklad slickepinnar

Persimon-vitchoklad slickepinnar

Perfekt till sötbehovet!

Ingredienser

  • 4 st Persimonfrukter
  • 100 g Vitchoklad
  • Nonpareller enligt egen smak
  • 12 st Grillpinnar
Portioner: 4 personer

Instruktioner

  • Skiva persimona i 1,5 – 2 cm tjocka puckar.
  • Lägg grillstickor i persimoskivorna.
  • Smält vitchoklad i vattenbad.
  • Gör ränder på persimoskivorna med vitchokladen.
  • Strö till sist på nonpareller.
  • Låt stelna.
  • Servera.
Din kock var:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Maträtt: Efterrätter
Erikoisruokavalio: Glutenfri, Laktosfri
Vaikeusaste: Snabbt och Enkelt
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Efterrätter, Recept