Rågröt med äpple

Kategorier

Svårighetsgrad

Rågröt med äpple, lingon och kanel

Den perfekta julfrukosten! Bara att blanda ihop alla ingredienser och ställa i kylskåpet över natten. På morgonen har du en krämig julig gröt att njuta av.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bara att blanda ihop alla ingredienser och ställa i kylskåpet över natten. På morgonen har du en krämig julig gröt att njuta av.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2,5dl Havregryn
1msk Chiafrön
1,5tsk Kanel
0,5tsk Nejlika
0,5tsk Kardemumma
0,5tsk Salt
400ml Kokosmjölk (eller annan mjölk)
3st Äpplen (4 dl rivna)
1dl Lingon
0,5dl Russin
  1. Blanda havregryn, kanel, kardeumma, nejlika, chiafrön och salt i en skål.
  2. Skölj och riv äpplen och rör ner i gröten tillsammans med kokosmjölk, lingon och russin.
  3. Ställ i kylskåpet i minst 2 h, gärna över natten.
  4. Dekorera med äppelbitar, lingon och lite kanel.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Rågröt med äpple, lingon och kanel

Den perfekta julfrukosten! Bara att blanda ihop alla ingredienser och ställa i kylskåpet över natten. På morgonen har du en krämig julig gröt att njuta av.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bara att blanda ihop alla ingredienser och ställa i kylskåpet över natten. På morgonen har du en krämig julig gröt att njuta av.

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

2,5dl Havregryn
1msk Chiafrön
1,5tsk Kanel
0,5tsk Nejlika
0,5tsk Kardemumma
0,5tsk Salt
400ml Kokosmjölk (eller annan mjölk)
3st Äpplen (4 dl rivna)
1dl Lingon
0,5dl Russin
  1. Blanda havregryn, kanel, kardeumma, nejlika, chiafrön och salt i en skål.
  2. Skölj och riv äpplen och rör ner i gröten tillsammans med kokosmjölk, lingon och russin.
  3. Ställ i kylskåpet i minst 2 h, gärna över natten.
  4. Dekorera med äppelbitar, lingon och lite kanel.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Svårighetsgrad

Rågröt med äpple
Rågröt med äpple, lingon och kanel
Den perfekta julfrukosten! Bara att blanda ihop alla ingredienser och ställa i kylskåpet över natten. På morgonen har du en krämig julig gröt att njuta av.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

2,5dl Havregryn
1msk Chiafrön
1,5tsk Kanel
0,5tsk Nejlika
0,5tsk Kardemumma
0,5tsk Salt
400ml Kokosmjölk (eller annan mjölk)
3st Äpplen (4 dl rivna)
1dl Lingon
0,5dl Russin

Ohjeet

  1. Blanda havregryn, kanel, kardeumma, nejlika, chiafrön och salt i en skål.
  2. Skölj och riv äpplen och rör ner i gröten tillsammans med kokosmjölk, lingon och russin.
  3. Ställ i kylskåpet i minst 2 h, gärna över natten.
  4. Dekorera med äppelbitar, lingon och lite kanel.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!