Kasvisreseptit

Smördegsknyten med tomat, feta & basilika

Underbart goda knyten med tomat, fetaost och färsk basilika.
(0)
(9444)
Tulosta
5stSmördegsplattor
200gNärpes Grönsakers Dunne
100gFetaost
1dlFärsk basilika
100gFärskost med smak av soltorkad-tomat
0,5tskSalt
0,5krmSvartpeppar
1stÄgg att pensla med
  1. Tina smördegsplattorna och värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Skölj och skär tomaterna i små bitar och lägg i en skål.
  3. Hacka fetaost och basilika och rör ner i skålen tillsammans med färskost, salt och peppar.
  4. Kavla ut degplattorna en aning och dela på mitten.
  5. Klä en plåt med bakplåtspapper och placera degplattorna på plåten.
  6. Fördela tomatfyllningen på degplattorna, ca 1 msk i varje.
  7. Vik degen över fyllningen så att det bildas en halvmåne.
  8. Tryck ihop kanterna med hjälp av en gaffel.
  9. Vispa upp ett ägg och pensla alla knyten.
  10. Nagga lätt och grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.