Smuldegspaj med äppel
Enkel efterrätt som passar nästan vilken tillställning som helst.
4st | Äppel |
70g | Smör |
0,5dl | Socker |
1tsk | Kanel |
1dl | Havreflarn |
Vaniljsås |
- Skala äpplena och lägg dem i en smord ugnsform.
- Smält smöret i en kastrull och blanda i havreflarnen och socker.
- Strö kanel på äpplena och hällsmör/havre/sockerblandningen på äpplena.
- Grädda i 180 gradig ugn 30 minuter eller till att äpplena mjuknat och degblandningen fått en vacker färg.
- Servera med vaniljsås.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.