Kasvisreseptit

Sommarpasta med mozzarella och körsbärstomater

Snabbt och enkelt, en skön sommarpasta!
(0)
(3772)
Tulosta
1askNärpes Grönsakers körsbärstomater
Spagetti
1pktBufala mozzarella
5stVitlöksklyftor
0,5dlOlivolja
0,5stCitron, saften
1krukaBasilika
Svartpeppar
Salt
  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
  2. Värm stekpannan till medelvärme, tillsätt olja, de halverade körsbärstomaterna och den hackade vitlöken.
  3. Låt tomaterna och vitlöken mjukna i pannan i lugn och ro, se upp så att inte vitlöken bränns.
  4. Sila pastan som kokats till al dente, spara litet av kokvattnet.
  5. Blanda pasta, tomat och vitlöksblandningen i kastrullen.
  6. Mal rikligt med svartpeppar ovanpå och tillsätt salt vid behov.
  7. Tillsätt mozzarella bitarna och färsk basilika, och kanske en skvätt olja och till sist citronsaften och cesten.
  8. Servera genast.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.