Kasvisreseptit

Suklaa-vadelmajälkkäri

Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.
(0)
(526)
Ingredienser
Tulosta
1prkvispautuvaa kaurakermaa
4msksoijatuorejuustoa (ei pakollinen)
75gmaidotonta tummaa suklaata
0,5dlleivontakaakaojauhetta
100gkeksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia)
200gVadelmia
suklaata koristeluun
Portioner
Kategorier
Maträtt
Efterrätter
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Laktosfri
Mjölkfri
Vegan
Säsong
Fest
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 15 min
Gör så här:
  1. Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
  2. Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
  3. Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
  4. Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
AS
Din kock:Aino-Kaisa SihtolaFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.