Suklaa-vadelmajälkkäri
Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.

Ingredienser
1prk | vispautuvaa kaurakermaa |
4msk | soijatuorejuustoa (ei pakollinen) |
75g | maidotonta tummaa suklaata |
0,5dl | leivontakaakaojauhetta |
100g | keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia) |
200g | Vadelmia |
suklaata koristeluun |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Efterrätter |
Specialkost | Glutenfri Äggfri Laktosfri Mjölkfri Vegan |
Säsong | Fest |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 15 min |
Gör så här:
- Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
- Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
- Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
- Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.