Tomat-Bönsallad
Körsbärstomater eller alternativt en stor tomat hackad i små bitar. | |
Burk gröna bönor eller färska bönor. | |
Färska röda chilin | |
Citronsaft | |
Torkad mynta | |
Salt | |
Svartpeppar | |
Olivolja |
- Skär tomaterna i små bitar, krydda dem med salt och svartpeppar.
- Tillsätt de avrunna bönorna, citronsaften och de finhackade chilibitarna.
- Tillsätt torkad mynta och krydda mera ifall det behövs.
- Låt stå i kylskåp minst en timme före servering, så att salladens alla smaker sätter sig.
- Servera t.ex. med tortillas/tacos eller ät som sådan.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.