Kasvisreseptit

Tomat-getostburgare med chili-tomatsylt

Nu vattnas det i munnen! Aubergine från butiken och in i köket för att göra burgare, så gott och fulla med smak. Dessa går säkert lika bra att tillreda på grillen som i en stekpanna. Som tillägg om serverar som huvudrätt skulle tidigare publicerade aubergine-potatisplåt eller potatissallad passa.
(0)
(921)
Tulosta
Chili-tomatsylt:
1dlVatten
1dlSocker
1tskSalt
3stNärpes Grönsakers favorino tomat
1stNärpes Grönsakers röd chili
Burgare:
4stHamburgarbröd
8skivorNärpes Grönsakers aubergine
8skivorFast getost
50gRucola
1dlFullmajonnäs
  1. Chili-tomasylt:
  2. Mät upp ingredienserna i en kastrull.
  3. Sjud på låg värme så att vätskan dunstar till att röran blir syltig.
  4. Ta av spisen och låt stå.
  5. Burgare:
  6. Rosta aubergineskivorna i panna.
  7. Sväng auberginepuckarna och lägg på getostpuckar.
  8. Bryn hamburgarbröden spröda.
  9. Bre fullmajonnäs och rucola på bottenbrödet.
  10. Lyft två aubergine-getostpuckar på varje burgare.
  11. Ta en sked och lägg chili-tomatsylt på getosten.
  12. Lyft på toppbrödet.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.