Tomatsallad i burk
Lätt och enkelt att ta med, ät i bilen, i bussen eller på jobbet!

Ingredienser
3 | tomater eller 8-10 körsbärtomater |
1 | Rödlök |
0,5 | burk kidneybönor |
Vitvinsettika | |
Olivolja | |
Citronsaft | |
Salt | |
Svartpeppar | |
färsk koriander |
Portioner
Kategorier
Maträtt | Förrätter Mellanmål Sallader Tillbehör |
Specialkost | Äggfri Glutenfri Laktosfri Mjölkfri |
Säsong | Skördetid Sommar Vardagsmat |
Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
Tillredningstid | Mindre än 15 min |
Tillagningssätt | Kan göras på förhand Mixat |
Gör så här:
- Skär tomaterna i små bitar, blanda med de sköljda kidneybönorna, den finhackade rödlöken och häll på passlig mängd med sås. Krydda med salt, svartpeppar och färsk hackad koriander.
- Låt stå i kylskåp minst 30 minuter innan servering.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.