Kasvisreseptit

Ugnsbatat med svarbönor, feta och koriandersås.

(0)
(262)
Ingredienser
Tulosta
Batat/ ätare
Förkokta Svartbönor
Fetaost
Torkad timjan
Svartpeppar
Salt
Koriandersås
färsk koriander
Vitlöksklyftor
Turkisk Yoghurt
Svartpeppar
limesaft
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Huvudrätter
Mellanmål
Tillbehör
Specialkost
Äggfri
Glutenfri
Säsong
Skördetid
Sommar
Valborg
Vardagsmat
Svårighetsgrad
Enkelt
Tillredningstid
30-60 min
Tillagningssätt
Ugn
Gör så här:
  1. Tvätta bataten och stick hål i dem med en gaffel.
  2. Värm ungen till 200 grader och rosta bataten tills de blir mjuka.
  3. Skölj bönorna.
  4. Krydda bönorna med timjan, svartpeppar och salt.
  5. Dela bataten.
  6. Riv bataten med en gaffel, och sätt några matskedar av bönblandningen ovanpå. Och toppa med smulad fetaost.
  7. Flytta de fyllda bataterna tillbaka till ugnen och rosta tills fetaosten har fått lite färg.
  8. Tillred såsen med en mixer eller blender. Blanda alla ingredienser och kör till en slät sås. Krydda enligt smak.
  9. Servera ugnsbataten genast.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.